Trio Sono  -
Følg os også på facebook og få information om koncerter, se billeder og meget andet. Klik her

Nyheder

07.08. 2014
Præsentationskoncerten på Gjorslev gods d. 3. August gik over al forventning og blev en festlig dag! Masser af glade, intenst lyttende publikummer og særlig,-omend umådelig varm,-stemning i den smukke gamle riddersal på Gjorslev.Vi er glade og stolte over at c.d.'en endelig er på gaden.

Allerede dagen efter pakkede vi bilen, og kørte mod Jylland. Stop  på vejen til Sjællands Odde for at øve i Astrids sommerhus, stop i Viborg for at spise  og endelig ankomst til Vestervig mandag aften og koncert tirsdag aften i Vestervig kirke. 

Med koncerten i Juli på Ærø også,skulle man ikke tro man kan blive ved med at spille koncerter i varmen, på historiske steder, i smukke sommer-Danmark! Men vi snupper en til, nemlig Schubertiaden i Roskilde museums stemningsfulde gård, på søndag d. 10.08.2014

Juni 2014
Til alle de venligt interesserede i Trio Sonos indspilning af Bachs Goldberg variationer, er vi glade for at meddele, at  vi efter venlig støtte fra solistforeningen nu kan sende cd'en i trykken og glæder os til at præsentere den til koncerten d. 03.08. på Gjorslev Gods.

Maj 2014
Vi havde den store glæde at have besøg af vores elskede lærer og mentor Siegfried Führlinger her i København! Igen overvældes vi af hans viden, varme og evne til at formidle. Fulde af glæde og inspiration sluttede vi hans besøg af med koncert i Bagsværd kirke og en ordentlig gang kylling i karry gryde og god, østrigsk hvidvin hos Astrid!